Menu Weselne 145

MENU_145

Obiad
– Rosół z makaronem
– kluski śląskie, ziemniaki, sos pieczeniowy
– Dwie i pół porcji mięsa na osobę do wyboru siedem rodzajów spośród proponowanych:
1) Rolada wołowa
2) Rolada Wieprzowa
3) Kotlet schabowy z pieczarkami
4) Kotlet Abdul
5) Kotlet de Volaille
6) Indyk w migdałach
7) Udziec z indyka
8) Pieczeń z karczku(faszerowana)
9) Kotlet Haway drobiowy z ananasem
10) Łódeczki brokułowe
11) Szaszłyk drobiowy
12) Gordon
13) Kotlet po Cygańsku
 14) Roladki faszerowane w sezamie
15) 3 rodzaje surówek
 Deser
– Kawa Czarna, kawa biała i herbata – podawane
w termosach – bez ograniczeń.
– Lody z bitą śmietaną i owocami
– Kawa mrożona
– 2 kawałki ciasta
Zimna Płyta
– Bankietowy półmisek wędlin i serów
– Pieczeń wieprzowo-drobiowa
– Kurczak w galarecie
– Szynka w galarecie
– Śledzie po grecku
– Koreczki śledziowe
– Dwie sałatki do wyboru:
1) Z brokułami i kurczakiem
2) Jarzynowa
3) Selerowa
4) Hawajska z ryżem
5) Tortelini
6) Ze słonecznikiem
7) Z selera naciowego
8) Wiosenna
– Zestaw zakąskowy:
1)Ogórki
2) Pieczarki
3) Papryka
4) Kukurydza
5) Pieczywo
6) Masło
I II III
 KOLACJA  KOLACJA  KOLACJA
 – Kluseczki panierowane (dufinki) i frytki  Dwa dania do wyboru spośród proponowanych: Barszcz czerwony z krokietem mięsnym
 – 1,5 kawałka mięsa na osobę – do wyboru spośród proponowanych:
1) Udko z kurczaka
2) Pałeczki drobiowe w cieście
3) Kotlet po szwajcarsku
4) Stek z karczku
dodatkowo mięso z obiadu
– Surówka z kapusty pekińskiej
 – Bogracz
– Flaki wołowe
– Potrawka drobiowa
– Bigos
– Gulasz z kluseczkami
 
     Napoje  
  Soki i woda niegazowana z cytrynką – bez ograniczeń  
     
PageLines- log2.png